4.Student Tech Club na Fakultetu organizacije i informatike

Posljednji Student Tech Club (4. po redu) u akademskoj godini 2012/2013 održati će se 11.06.2013. godine u dvorani D10 s početkom u 18:00h.

Kao i na prethodnom STC i ovaj puta Microsoft Student Partneri Vam priređuju 3 predavanja o Microsoftovim tehnologijama.

1. predavanje „Windows Azure i njegov management portal“ predavača Gordona Cindrića, MIC Manager-a i MSP Lead-a za Varaždin. Windows Azure je Microsoftov oblak koji vam omogućuje da u njega “uselite” svoje aktivnosti te rasteretite lokalnu, fizičku ili takozvanu “on premise” infrastrukturu.

2. predavanje Office 365“ predavača Tomice Kaniškog, Microsoft MVP-a, Microsoft Certified Trainer i MSP. Office 365 kao skup Microsoftovih usluga u oblaku, integrira i omogućava da s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme imate pristup e-mailu, zajedničkim kalendarima, datotekama, video-konferencijama i ostalome što biste mogli zatrebati, kako biste mogli (p)ostati mobilni i odrađivati svoj posao/obaveze i izvan uobičajenog (uredskog) okruženja.

3. predavanje „Microsoft Diagnostic and Recovery Toolkit (DaRT)“ predavača Dražena Popovića, MSP-a. Microsoft Diagnostic and Recovery Toolset je set alata koji pomažu pri brzom otklanjanju problema ili obnavljanju operacijskog sustava čak i u slučaju da se računalo ne želi učitati normalno.

Osim navedena tri predvanja očekuje Vas i predavanje iznenađenja.

6582_486748918059900_1298825266_n

Sve dodatane informacije o događaju možete pronaći na adresi Facebook događaja: https://www.facebook.com/events/136381859897676/

Veselimo se vašem dolasku i druženju na zadnjem STC-u ove akademske godine. Za sva buduća događanja vezana uz Microsoft Student Partnere i njihove aktivnosti pratite ih na: http://www.facebook.com/mspvz

Tags:
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright ©[year] fajdiga.info. All rights reserved. Powered by Derecjun

Log in with your credentials

Forgot your details?